MBK ofron

Mbështesim ide, Besojmë në arritje, Krijojmë unitet

MBK Import – Export në Shqipëri e filloi aktivitetin e saj në vitin 2000.

Qëllimi ishte i qartë, MBK duhet të ofronte produktet më të rendësishme dhe më të bukura që veshin një shtëpi, sic janë parketi dhe dyert e brendshme. Pasioni për të mbështetur dhe realizuar cdo ide të klientit, besimi i plotë në arritje të suksesshme për të krijuar atë që quhet u bënë udhëtari i kompanisë deri sot.
MBK Import – Export në Shqipëri e filloi aktivitetin e saj në vitin 2000. Qëllimi ishte i qartë, MBK duhet të ofronte produktet më të rëndesishme dhe më të bukura që veshin një shtëpi, sic janë parketi dhe dyert e brendshme. Pasioni për të mbështetur dhe realizuar cdo ide të klienti, besimi i plotë në arritje të sukseshme për të krijuar atë që quhet u bënë udhëtari i kompanisë deri sot.
Doni të mësoni më shumë rreth MBK? Kliko këtu

Partnerët tanë

Keni një projekt të ri për ne? Na kontaktoni duke Dërguar një e-mail